Wednesday, 6 July 2011

sebab hand phone tandas pecah...=)


What I want to know is with his phone in the sewer and his arm stuck up to the elbow in the pot just how the hell did the fire department get involved. Talk about a crap job removing this moron from the toilet. I particularly like the part of the video where the firemen are gloving up, you can see one of the guys shake his head and if I could understand Chinese I bet he is saying “WTF, I don’t get paid enough for this.”


video


malam tadi tengok buletin utama tv3... lagi sekali tangan manusia tersekat kat lubang toilet di sebabkan hand phone.... huhu.. mungkin alasan yang sama digunakan iaitu xabis bayar phone ni lagi...
menurut sumber tuan punya tangan cuba mengambil hp yang tenggelam dalam mangkuk tandas... ketika cuba untuk mengambil dengan menjolok menggunakan tangan, tuan punya hp ni telah merasakan tangannya sudah sebati dengan mangkuk tandas ni.... so apa lagi terus meminta tolong orang ramai... tapi tidak berkesan akibatnya tangan beliau telah berdarah dan membengkak... pasukan bomba dipanggil utk menyelesaikan masalah... mangsa dibawa ke hospital sejurus selesai tandas dipecahkan.......


dah la hp xdapt terpaksa bayar pembaikpulihan tandas tu pulak...hihik so hargai la benda yang lebih penting dari benda yang xpenting........maksudnya antara hpon dengan tangan mana lebih penting????



4 comments:

  1. malam tadi satu lagi cerita sama macam ni,...
    huhu

    ReplyDelete
  2. hahha..stupid ..kalao ya pun , bg pecah dulu tue tandas , baru ameq hp..ahhahhaa..

    ReplyDelete